PROEFLES AANVRAGEN

Vraag een proefles aan en maak kennis met onze kundige en vriendelijke instructeurs

Proefles bij Rijschool Voorwaarts

Meld u nu aan bij Rijschool Voorwaarts voor een vrijblijvende proefles. Wij rijden in diverse plaatsen waaronder Leiden, Voorschoten, Wassenaar, Katwijk, Oegstgeest en Rijnsburg.

Door onze doelgerichte aanpak hebben wij een zeer hoog slagingspercentage. Persoonlijke aandacht en een vooruitstrevende lesmethode maakt onze rijschool de ideale rijschool voor regio Zuid-Holland. Meld u nu aan voor een proefles en maak kennis met onze vriendelijke instructeurs.

Loading

Gezondheidsverklaring

Als bestuurder bent u verantwoordelijk voor uw eigen veiligheid. En voor die van anderen. Om te mogen rijden moet u daarom volgens de wet ‘rijgeschikt’ zijn. Dat wil zeggen: geestelijk en lichamelijk in staat om te rijden. Heeft u bijvoorbeeld gezondheidsproblemen of een beperking? Of gebruikt u medicijnen die invloed hebben op hoe u rijdt? Dan mag u niet altijd de weg op. Kijk voor meer informatie eens op https://www.cbr.nl/mag-ik-rijden-als.pp

Om uw rijgeschiktheid te kunnen beoordelen, stelt het CBR u een aantal vragen over uw gezondheid. Deze vragen staan op het formulier Gezondheidsverklaring. U koopt een Gezondheidsverklaring op Mijn CBR. Via het keuzemenu hieronder leest u welke Gezondheidsverklaring op u van toepassing is en welke stappen daar bij horen.

“Verandering is onvermijdelijk, groei is een keuze.”
Rijschool Voorwaarts, de Rijopleiding voor u!

Pin It on Pinterest