RIJ-INSTRUCTEURS

Daniel

Eigenaar en rij-instructeur

Ik zal mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Daniël Ruijgrok. Ik ben gestart als rijinstructeur in loondienst. Het helpen van anderen in hun persoonlijke groei is mijn passie. En rijles geven is mijn droombaan. Ik ben daarom dan ook ontzettend enthousiast en ambitieus mijn eigen rijschool, Rijschool Voorwaarts, gestart.

Inmiddels groeit Rijschool Voorwaarts in Wassenaar en omgeving zo hard, dat we al meerdere partners welkom hebben mogen heten in ons bedrijf.

Ik streef ernaar om door middel van mijn professionaliteit de leerlingen zo goed mogelijk te kunnen begeleiden in zijn of haar persoonlijke leerproces, naar het behalen van het rijbewijs toe. Samen zullen wij altijd voorwaarts gaan: Positief en doelgericht.

Ik ben een klantgericht bedrijf, altijd fris in het lesgeven volgens de juiste procedures. Door mijn jaren ervaring in het vak, heb ik mijn manier van lesgeven zo verfijnd, dat het bij iedere leerling zal aansluiten om voorwaarts te gaan.

Sharon

Rij-instructrice

Ik ben Sharon. Sinds 2015 geef ik rijles voor het B-rijbewijs. Vanaf 2020 ben ik partner van Rijschool Voorwaarts. Een nieuwe uitdaging waar ik vol enthousiasme in ben gestapt. Door mijn jaren ervaring in loondienst, heb ik mijn manier van lesgeven zo gevormd dat het bij iedere leerling aansluit. De visie van Rijschool Voorwaarts sluit hier haarfijn op aan, dus voor mij dé partner om mee samen te werken.

Ik ben een spontane instructrice en anticipeer daarom goed op alle verschillende leerlingen.
Iedere leerling is en leert anders en dat maakt het voor mij elke keer weer een super leuke uitdaging om samen onze route naar het roze pasje uit te stippelen.
De lessen die ik verzorg zijn daarom altijd persoonlijk en doelgericht. Ik help de leerling graag om op een kwalitatieve manier veilig en zelfstandig te leren rijden.

Danielle

Rij-instructrice

Ik ben Daniëlle. Actief als rij-instructrice sinds 2013. Het lesgeven zelf, is altijd al een passie van mij geweest. Ik word er blij van en geniet ervan om mensen te zien groeien! Rijschool Voorwaarts is al een lange tijd dé partner om mee samen te werken. We werken volgens dezelfde richtlijnen, zijn klantgericht en zijn allemaal gepassioneerd over het werk.

Na een aantal jaren ervaring opgedaan te hebben in het lesgeven van het B Rijbewijs, bezit ik ook al een tijd mijn instructie papieren voor het BE rijbewijs. Natuurlijk ben ik nog steeds te vinden in de auto, maar ik geef ook graag les met een aanhanger. Dit is dan ook één van mijn specialisaties bij Rijschool Voorwaarts.

Ik houd van de werkwijze van Rijschool Voorwaarts en geloof dat onze leerlingen hierdoor sneller en kwalitatief beter opgeleid worden. Door middel van het volgen van jaarlijkse cursussen, houden we de Rijschool fris in het lesgeven, is het niveau van lesgeven altijd hoog en zijn we samen met onze leerlingen doelgericht aan het werk.

Jeffrey

Rij-instructeur

Ik ben Jeffrey en sinds 2017 werkzaam bij Rijschool Voorwaarts in Wassenaar en omgeving.

Na mijn jarenlange ervaring als buschauffeur was het tijd voor mij om opzoek te gaan naar een volgende uitdaging. Mensen zien groeien en daar begeleiding in geven is altijd al een droom van mij geweest, en door mijn ervaring op de bus en in het verkeer was het voor mij een logische stap om te gaan werken als rij-instructeur.

Ik houd ervan om op een persoonlijke manier van lesgeven, leerlingen te kunnen helpen groeien.Groeien naar zelfverzekerde en zelfstandige verkeersdeelnemers .
Die niet alleen het rijden onder de knie krijgen maar het autorijden ook echt leuk vinden.

Ik ben erg enthousiast over de manier van werken bij Rijschool Voorwaarts.
Duidelijke communicatie, en werken volgens dezelfde richtlijnen maakt ons een sterk team.

Ben jij de volgende in ons team?

Rij-instructeur / Rij-instructrice

Ben jij op zoek naar een super leuk team van rij-instructeurs en rij-instructrices? Dan zit je bij Rijschool Voorwaarts Wassenaar aan het goede adres. Rijschool Voorwaarts is DE rijschool voor Wassenaar en omstreken. Klantgerichtheid en een professionele, maar ontspannen houding staan bij ons voorop. Kwaliteit, doelgericht en veiligheid zijn de kernmerken van Rijschool Voorwaarts.

Voel jij je aangetrokken tot ons leuke team en denk jij daar prima in te passen? Neem dan snel contact met ons op en wie weet kom jij dan werken bij het leukste rijschool- team van Nederland!

“Verandering is onvermijdelijk, groei is een keuze.”
Rijschool Voorwaarts, de Rijopleiding voor u!
Contact opnemen
Loading

Pin It on Pinterest