WERKWIJZE

Al meer dan 10 jaar dé Rijschool van Wassenaar en omstreken.

Even voorstellen

Eigenaar en rij-instructeur

Mijn naam is Daniël Ruijgrok. Sinds 2009 werkzaam als rijinstructeur. Het helpen van anderen in hun persoonlijke groei is mijn passie en rijles geven daarom mijn droombaan. Ik ben hierdoor dan ook ontzettend enthousiast en ambitieus mijn eigen rijschool in 2010 gestart. Inmiddels zijn wij het vaste en betrouwbare gezicht van Wassenaar.

Rijschool Voorwaarts. Dé rijschool van Wassenaar en omstreken.

Ik streef ernaar om door middel van mijn professionaliteit de leerlingen zo goed mogelijk te kunnen begeleiden in zijn of haar persoonlijke leerproces naar het behalen van het rijbewijs toe. Samen zullen wij altijd voorwaarts gaan: positief en doelgericht.
Ik ben een klantgericht bedrijf, altijd fris in het lesgeven volgens de juiste procedures. Door mijn jaren ervaring in het vak heb ik mijn manier van lesgeven zo verfijnd, dat het bij iedere leerling zal aansluiten om voorwaarts te gaan.

Onze werkwijze in 5 stappen:
1. Aanmelding via mail of telefoon
Zodra u zich aanmeldt bij onze Rijschool nemen wij z.s.m. contact met u op. Telefonisch of via de mail staan wij u graag te woord voor al uw vragen. U krijgt uitleg over de werkwijze en krijgt een duidelijk overzicht over de stappen die gezet moeten worden om een rijopleiding te kunnen volgen. Daarnaast wordt een eerste rijles ingepland of wordt u genoteerd op onze wachtlijst.

2. Eerste rijles + kennismaking
U wordt opgehaald op uw thuisadres of afgesproken plek. Tijdens de eerste rijles maakt u kennis met uw rijinstructeur en kunt u een goede afweging maken of de werkwijze van Rijschool Voorwaarts goed bij u past. Onze rijinstructeur geeft u een folder mee naar huis met alle belangrijke informatie over de Rijschool en maakt indien gewenst graag een nieuwe afspraak met u.

3. Keuze pakket + start Rijopleiding
Via uw rijinstructeur of mail maakt u een pakketkeuze en start de rijopleiding. U krijgt een persoonlijke leskaart mee naar huis waar u uw voortgang goed op kunt bijhouden.
Let op; Een keuze voor een pakket is GEEN garantie of u na het afnemen van het pakket al examen-klaar bent. Iedere student leert op zijn of haar eigen tempo. Houdt u hier a.u.b. rekening mee.

4. Planning van Tussentijdse Toets en Praktijkexamen
Zodra u klaar bent voor uw tussentijdse toets en praktijkexamen wordt deze door uw rijinstructeur ingepland. In overleg met de student wordt er een planning richting deze toets en examen gemaakt.

5. Afronden van Rijopleiding
Na een positief resultaat van uw theorie examen, tussentijdse toets en uw praktijkexamen heeft u de rijopleiding succesvol afgerond.

Specialisaties
Onze instructeurs volgen jaarlijks cursussen, trainingen en extra opleidingen. Dit stimuleren wij omdat we geloven in kwaliteit en veiligheid. U bent bij ons zeker dat onze instructeurs volgens de juiste procedures te werk gaan en zij zich allen specialiseren.

Zo hebben wij onder andere een faalangst expert-instructeur en werken wij met enige regelmaat samen met een externe coach. Renewed Life coaching is het coaching bedrijf van Wassenaar welke extra ondersteuning aanbiedt aan onze leerlingen die angstvrij en op een effectieve manier naar zichzelf willen leren kijken. 
U kunt denken aan coachingsgesprekken over stress, angst, onzekerheid en andere uitdagingen welke in de weg kunnen staan tijdens je rijopleiding of examen.

Voorwaarts audi rijles
“Verandering is onvermijdelijk, groei is een keuze.”
Rijschool Voorwaarts, de Rijopleiding voor u!
Contact opnemen
Loading

Pin It on Pinterest