RIJSCHOOL PROTOCOL EN HYGIËNEREGELS COVID-19

coronavirus protocol rijschool voorwaarts

Maatregelen leerlingen

1.Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, benauwdheid, verhoging (tot 38 C°), koorts en plan pas weer een les in 14 dagen na klachten;

2. wij mogen niet met meer dan 2 personen in de auto zitten, dit betekent dat we gaan werken met een ontmoetingsplek. De instructeur zal je persoonlijk benaderen waar je opgehaald en afgezet wordt. Dit verschilt per dorp/stad.

3. We houden ons allemaal aan de volgende hygiëneregels:
– handen vóór de rijles graag goed wassen met water en zeep, minimaal 20 seconden;
– maak gebruik van papieren zakdoekjes;
– hoest en nies aan de binnenkant van je elleboog. Niet in je handen;
– voor het rijden gebruik van handgel aangeboden door instructeur.

4. Vind je het zelf prettig om mondkapjes/dunne handschoentjes te dragen is dit mogelijk. Dit moet je wel zelf voorzien.

5. De instructeur zal je voorgaand iedere rijles 2 vragen stellen:
– Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose COVID-19 gehad?
– Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten ? Worden beiden vragen met nee beantwoord, kan de les starten.

Maatregelen rij-instructeurs

1. contactoppervlakken en aanraakpunten (deurhendels, stuur, versnellingspook, handrem, spiegels, hoofdsteun, sluiting veiligheidsgordel, stoelknoppen, touchscreen, etc.) in de lesauto worden voor en na elke leerling schoongemaakt met 70% isopropanolalcoholdoekjes of schoonmaakalcohol van 70 % (IPA) in andere vorm.

2. Vermijden van fysiek contact zover mogelijk, houd onderling tenminste 1,5 m afstand buiten de auto;

3. Na iedere les wordt de auto ontlucht. Daarnaast wordt de interieurfilter regelmatig onderhouden en vervangen voor een gezonde circulatie in de auto;

4. Instructeurs blijven voor 14 dagen thuis als ze één van de volgende klachten hebben: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte hoest), verhoging (tot 38 C°) en/of koorts.

5. Instructeurs mogen mondkapjes en handschoentjes in de auto dragen. Let wel; dit is geen verplichting.

Kantoor

Er wordt voorlopig gewerkt vanaf het thuiskantoor. Er is voorlopig geen mogelijkheid tot langskomen.  Met vragen kunt u altijd bellen naar 070-406 54 14 of mail naar info@voorwaartsmail.nl  Ons administratief medewerker staat u zo spoedig mogelijk te woord.

Proeflessen, nieuwe aanmeldingen en examens

In verband met de verplichte pauze, zijn de wachttijden opgeschoven. Excuus voor het onverwachte ongemak. We werken er hard aan om zo spoedig mogelijk inzichtelijk te hebben wat deze wachttijden inhouden. Hierin zijn wij erg afhankelijk van het CBR.

Aanmelden voor rijlessen rijschool Voorwaarts Wassenaar en omtreken

Meld u aan voor rijlessen in Katwijk bij rijschool Voorwaarts. Eerst een proefles? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.
“Verandering is onvermijdelijk, groei is een keuze.”
Rijschool Voorwaarts, de Rijopleiding voor u!
Contact opnemen
Loading

Pin It on Pinterest